over mij

There is only one rule for being a good talker – learn to listen.

– Christopher Morley

Ik kon lezen en schrijven toen ik vier jaar oud was en ik ben nooit meer opgehouden. De laatste tien jaar schrijf ik niet alleen creatief, maar ook professioneel: ik schreef webteksten, nieuwsbrieven, blogs, brieven, social media content en nog veel meer voor verschillende werkgevers, zoals een kinderrechtenorganisatie en de Rijksoverheid.

Ik heb daarnaast ook héél veel communicatieadviezen geschreven. Voor evenementen, organisatorische veranderingen of productlanceringen. In de vorm van campagnes, exposities en magazines bijvoorbeeld. Ik luister naar jou én naar je doelgroep en vertaal die gedachten en gevoelens naar een concreet advies.

Mijn krachten zijn ook mijn valkuilen. Dat zijn vooral mijn enthousiasme, altijd groots denken, alles zelf willen doen, mijn perfectionisme en vooral eigenwijs zijn. Kun je maar beter weten voor je me inhuurt, toch?

Zoek jij een eigenwijze en eigenzinnige specialistische generalist?

Ik help je graag met dat ene complexe communicatievraagstuk of juist met de dagelijkse uitdagingen op het communicatievlak. Ik schrijf met liefde een tekst voor je of lees die van jou na. Jij zet me aan het schrijven en vervolgens zet ik jou aan het denken. Samen zetten we een mooi eindproduct neer.

Duurzame werkwijze

Duurzaamheid in mijn bedrijf is voor mij een belangrijke waarde. Zo werk ik zoveel mogelijk digitaal (alleen mijn teksten op maat en producten zoals posters en wenskaarten) druk ik af. Ik werk remote, wat betekent dat al onze overleggen via (beeld)bellen of e-mail gaan. De teksten op maat en andere tekstuele producten worden zoveel mogelijk op duurzame wijze geproduceerd en verzonden.